Harta site-ului
Ajutor
Comisia pentru Situații Excepționale Dubăsari a dispus ridicarea restricțiilor din zona de protecție și supraveghere
Comisia pentru Situații Excepționale Dubăsari a dispus ridicarea restricțiilor din zona de protecție și supraveghere

La data de 30 ianuarie, membrii Comisiei Situații Excepționale Dubăsari, președinte dl Sergiu GRIGORIEV, președintele raionului Dubăsari au emis  o nouă Dispoziție prin intermediul căreia s-a dispus ridicarea restricțiilor din zona de protecție și din zona de supraveghere stabilite anterior prin Dispoziția nr. 04 din 22 decembrie 2023. Această decizie aprobată la data de 30 ianuarie 2024, a fost emisă în urma notei informative prezentate de către dna Ionela LUNCAȘU, șefă-adjunctă a Subdiviziunii teritoriale mun. Chișinău, Ialoveni, Strășeni, Criuleni și Dubăsari privind focarul de Gripă aviară (H5N1), depistat la data de 21 decembrie 2023, în extravilanul satului Coșnița, raionul Dubăsari.
Totodată, atenționăm și în continuare cetățenii să manifeste maximă prudență  cu respectarea normelor de igienă veterinară în adăposturile păsărilor și ale animalelor domestic, a  igienei personale.
Toate cazurile de suspiciune, morbiditate și mortalitate a păsărilor domestice sau sălbatice vor fi anunțate medicului veterinar sau administrației publice locale.
Important de reținut: GRIPA AVIARĂ NU SE TRATEAZĂ!
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Comisia pentru Situații Excepționale Dubăsari a dispus ridicarea restricțiilor din zona de protecție și supraveghere - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta